Gårdene

Fantasigården

 

Velkommen til vår landlige aktivitets- og velværegård. Her serverer vi god mat og god stemning. I vår velværeavdeling kan du nyte både utsikten og forfriskende drikke, gjerne fra bobble badet eller i en av våre sauna. Vi har møterom og kurssal og kan også by på morsomme aktiviteter både ute og inne.

www.fantasigarden.no

Ersgard

 

Ersgard tilbyr konferanse, kurs og møtefasiliteter, overnatting og servering. Vi tar imot grupper på bestilling.

Det 250 år gamle tunet og elva like ved slappe av i en tradisjonsrik og uformell atmosfære. På Ersgard serverer vi ekte bondekost.

 

www.ersgard.no

Oddruns Atelièr

 

Oddruns Atelier har kunst- og håndverk som basis for sin virksomhet, og bruker også ull fra mohairgeitene på gården i sine produkter. På gårdsbutikken selges mohairgarn, tovede produkt og billedkunst

www.oddrunsatelier.no/

Øfsti søndre

 

Gårdsbutikk med salg av gårdens egne produkter og andre landlige varer. sett deg gjerne ned i den frodige hagen og nyt en kopp kaffe. Et allsidig gårdsbruk med sauer og kyr av gamle trønderske raser som det blir produsert garn,skinn og kjøttprodukter av. Egg fra egne vaktler og høns.

 

www.ofsti.no

 

Hegra gamle stasjon

 

Kafè, kunst og gammel jernbanehistorie

 

lill.nesbo@gmail.com

Maitov

 

Mailiss Petterson arbeider med ull i forskjellige teknikker, men har filting som basis. På verkstedet finner du lette gardiner, veggskulpturer, stødige gulvtepper til hygge og nytte.

Ta med venner og familie og lag noe sammen, eller kom for å lære å filte.

 

www.maitov.no

Eidum Gårdsbakeri

 

Eidum gårdsbakeri leverer ferske brød og bakevarer til hoteller, kafeer og bedrifter i Stjørdal, Malvik og Trondheim. Her bakes alt for hånd, og med ordentlige råvarer. Surdeig, lite gjær og lang hevetid får fram den gode smaken, og gir holdbare brød. Alt steikes i steinovn.

 

www.eidum.no

All of Irina

 

I den gamle låven på Ersgard har vi unike lokaler med redesign av møbler, bruktmøbler, nye og gamle møbler og interiør.

Har du lyst å ta med deg sygruppen eller ha vennekveld så kan vi lage til ett opplegg !

Solheim gård

 

Håndlagde småmøbler av tre og mange spennende interiørprodukter skreddersydd for hus og hytte. Reparasjoner av tremøbler, snekkerverksted, butikk i stabburet og enkel servering på tunet.

 

www.ekholm.no

Øfsti mellom

 

En gammel gård med lang historie ! Omvisning i gårdsmuseet , og i fjøset kan man få prøve seg som budeie sammen med kyrne . Laksevald som kan leies ut , og i kårstua fra 1916 kan små møter

arrangeres. Overnatting for brudepar m/kjærlighetsfrokost bestilles.

 

www.ofstimellom.no

 

Kilnes gård

I Melkebua på Kilnes gård får du kjøpt gårdsmelk fra selvbetjent automat. Gårdsmelka er dagsfersk og det nærmeste du kommer iskald melk rett fra melketanken. På kjøpet får du oppleve ekte og levende gårdsliv på nært hold i rolige og fine omgivelser.

 

www.kilnesgard.no